7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En hel del e-handler foreslår til alt held diverse forskellige former for levering. Førstevalget hos mange er i vore dage udleveringssteder, og så afhenter du blot din ordre når du har tid. Fragttypen er nemlig ekstremt enkel, samt i mange tilfælde derudover den mest betalelige leveringsmodel.

Temmelig mange e-forhandlere udlover levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men som ikke desto mindre er regnet ud fra at du bestiller tidligere end et fast klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varen hen til fragtfirmaet inden lagermedarbejderne har fri.

Indtil flere online shops frembyder fragt uden gebyr, men i reglen kun ifald der handles for et konkret beløb. Derudover kan du tage den mest betalelige fragttype, hvilket typisk – om man bor ved Holstebro, Birkerød eller Hørning – vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

En tilkendegivelse af at online firmaet lever op til gældende dansk lovgivning

Det er jo yderst hensigtsmæssigt for forbrugerne at finde frem til de bedste priser fra flere e-forhandlere og derfor har langt de fleste online webshops været presset til at at sænke udsalgspriserne på deres varer – til drenge og piger, samt til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange byde på gebyrfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig nyttigt at kontrollere enkelte online butikker efter tilbud forud for at du handler, således at man er velinformeret til at skaffe sig den mindst kostelige pris.

Du skal ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en online virksomhed afsætter en vare til salg for en udsalgspris der kan ses som utopisk lav, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en bedragerisk internet handler. Shopping med kort er heldigvis inkluderet i en orden, der begunstiger os imod falske online webshops.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du anvende et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage prisen ude i fremtiden.

Forinden folk køber hos en internet handler kunne de i virkeligheden gennemse forhandlerens handelsaftale, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde.

Et alternativ kan være at se om e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, fordi det typisk er en tryghed om at online forretningen overholder de danske regler, tillige med at internet shoppen løbende føres tilsyn med af fagfolk som har megen viden om de gældende bestemmelser. Det giver dig genvej til bistand, hvis du bliver udsat for udfordringer med din handel.

Tilsvarende er det prisværdigt at du er opmærksom på de væsentligste bestemmelser der kan influere på handlen, som eksempelvis den byttepolitik butikken garanterer. I den forbindelse er det tilmed afgørende, at man permanent gemmer sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne dokumentere bestillingen, uafhængig om du efterspørger produkter til en voksen eller et barn.

E-handel sker på tablets

Trustpilot giver dig super fantastiske chancer for at betragte en stor portion øvrige kunders oplevelser og derved tilråder vi, at du iagttager e-forhandlerens ratings inden du køber.

Facebook genererer tilsvarende adskillige fortræffelige chancer for at få et kig ind i online shoppens troværdighed. I øvrigt møder vi nogle e-firmaer hvor det er muligt at levere en evaluering af ordreforløbet, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Oplysninger om tilbud og webbutikker opretholdes løbende, men vi tager forbehold for rettelser der eventuelt er udført efter seneste opdatering af vores data.