7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Gummielastikker har mange anvendelsesmuligheder. De fleste af os har dem i skufferne, og vi anvender dem ofte til at holde køkkenbøtter tæt lukkede eller til at binde rundt om blomsterbuketter sammen. Anvendelsesmulighederne i uendelige. Og det er et krav for de fleste, at de ligger i køkkenskuffen.

Gummielastikker – uundværlige i køkkenet

Gummielastikker er uundværlige i køkkenet. Brug dem til rester fra aftensmaden, om end det er for at holde låget på en bøtte helt tæt eller for at lukke en plastikpose. At sætte et elastik eller to rundt om en plastikbøtte, du skal have med i tasken, er altid en god idé, så du sikrer dig at bøtten ikke risikerer at blive utæt og ødelægger dine andre ting.

Elastikker af gummi kan også bindes rundt om dine køkkenredskaber, når du skal på skovtur eller transportere dem et andet sted hen; både service og tallerkener.

Alternativt brug af gummielastikker

En elastik af gummi kan bruges til de mest usandsynlige ting. For eksempel til at fikse en rem, der er gået i stykker på en taske eller til at sikre, at lynlåsen ikke går op på ens bukser. Der findes mange elastik-hacks på nettet, som man gå på opdagelse i.

Ofte dukker der et eller andet op, som man kan bruge et elastik til, som man ikke havde tænkt på, de kunne bruges til. Der er tit noget der er gået i stykker, der kan fikses ved at blive bundet sammen. Og her er gummielastikker tit stærke nok. De kan udvide sig meget og holde til meget stræk. Og så er de jo et naturprodukt, hvilket kun er et plus.

En elastik af gummi kan endda bruges til at binde en hestehale eller en fletning i håret, hvis man ikke kan finde en hårelastik. Her skal man dog være varsom, for det kan være svært at få sådan et elastik ud af håret igen, hvis ikke man er forsigtig. Det kræver blot lidt snilde og tålmodighed.

Evigt behov af gummielastikker

Gummielastikker er noget man altid har i hjemmet. De er fast inventar i ethvert hjem. Men man bruger dem også. Så man skal huske at købe dem, når man løber tør – gerne inden man løber tør. Der er nemlig ikke ret meget, der kan erstatte en gummielastik. De er slet og ret nødvendige at have. Det gælder både i hverdagen, men også når man skal have ting med ud af huset.

De fleste af os har gummielastikker liggende i køkkenskuffen. Og det er der en grund til. De bruges af alle til hvad som helst. Selv ting, man ikke skulle tro.